Bryllupskørsel i Roskilde og Midtsjælland


Vi henter og bringer jer på den store dag!


Er der bryllup, så er der fest!


Hvordan ønsker I at blive transporteret rundt på jeres bryllupsdag? Hvis der er en dag, hvor man skal have lov til at skeje mere ud end sædvanligt, så er det da på ens bryllupsdag. Alle sejl er sat til. Kirken og festlokalet er pyntet. Man skal have serveret sine livretter, og alle ens bedste venner og familiemedlemmer venter spændt på at se brudeparret sige ja til hinanden. Hvorfor ikke gøre gøre dagen helt unik? Udnyt muligheden og lad jer transportere i en åben eller lukket limousine? Vi kan hente jer om morgenen i god tid, køre jer hen til kirken, og selvfølgelig videre til fest efter I er blevet gift.

Individuelle og skræddersyede løsninger til al bryllupskørsel


Når vi arrangerer bryllupskørsel i området omkring Roskilde og generelt på Midtsjælland, så vil vi lade det være helt op til jer, hvordan dagen skal forløbe. Vi ønsker at være fleksible, så I kan forme dagen. Vores vigtigste opgave vil være at sørge for, at vi er den ekstra lille brik i bryllups-puslespillet, som er med til at gøre den store dag uforglemmelig. Lader I Midtsjællands Limousinekørsel arrangere jeres transport, kan I læne jer tilbage, slappe af, og lade os køre jer til festen. På den måde leverer vi vores bidrag til, at I kan nyde hinanden på bryllupsdagen.

Tilbud og kontakt!


Skal vi hjælpe jer med bryllupskørsel på jeres store dag? Klik ind på galleriet, og find den bil I ønsker. Herefter er I velkomne til at ringe
på 5760 0444, så tager vi en snak og finder ud af, om den pågældende bil er ledig på dagen. I må meget gerne have et par ønsker klar, så vi har nogle prioriteter at tage fra. Når vi har talt sammen, er vi hurtige til at sende jer en pris på bryllupskørselen, så I kan holde overblik over brylluppets udgifter. Foretrækker du at skrive, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

KONTAKT MIG HER