Konfirmand- og gallakørsel i Roskilde og Midtsjælland


Endelig nærmer dagen sig, hvor den unge konfirmand snart skal konfirmeres. Den store dag er vigtig for de unge mennesker, og en dag som de fleste ser frem til gennem mere end et år. Efter flere måneders forberedelse hos præsten, er de endelig klar til at fejre, at de er et skridt tættere på at komme ind i de voksnes rækker.

Tøjet er nyt og flot, og alt står skarpt – helt ned til mindste detalje. Med en lækker bil til at hente og bringe dem til kirken, kan man overraske og glæde konfirmanden, så alt passer til den store dag. Forkæl din konfirmand og bring dem til kirken og til festen i en limousine og sørg for, at de får en flot entre med fokus. Så kan de nyde deres store store dag.

 

Gallakørsel


Udover konfirmandkørsel kan vi hos Midtsjællands Limousinekørsel også hente og bringe jer ved festelige begivenheder og store gallafester. Vi sikrer god service og sørger for, at I kommer godt til festen. Mens vi kører standsmæssigt mod målet, kan I hygge jer i limousinen, og gøre jer klar til en festlig aften.

 

Studenter-galla


Efter tre hårde års slid står studentertiden og galla endelig for døren. Det skal fejres, og her kan vi hjælpe til!
Før studenter-galla kan vi hente og bringe jer og jeres gallapartnere til festen. Alt imens kan I sætte jer godt til rette og mindes de tre gode år, I har haft sammen. I kan mindes alle de sjove stunder, der har været igennem jeres studietid og skåle på, at I nu sidder som færdige studenter med hele verden for jeres fødder.

 

Konfirmand- og gallakørsel

Skal vi hjælpe jer med konfirmand eller gallakørsel på den store dag? Klik ind på galleriet, og find den bil I ønsker. Herefter er I velkomne til at ringe på tlf. nr. 5760 0444. Så tager vi en snak og finder ud af, om den pågældende bil er ledig på dagen. I må meget gerne have et par ønsker klar, så vi har nogle prioriteter at vælge ud fra. Foretrækker du at skrive, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen. vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.